Доля планети у наших руках

 

   Мета проведення Дня довкілля –  привернути увагу українців до екологічних проблем,  підвищити інтерес до  бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну. Ми.також рішили долучитися  не тільки словом ,але й ділом. Екологічна проблема на планеті Земля , навіть , катастрофічна від наших людських дій. Ми. природі, планеті не дуже й потрібні з такими варварськими  позиціями , проте без неї . ми . не виживемо. Тому ми , земляни, постійно повинні  піклуватися про довкілля.

 

  В Сабарів приїздять багато вінничан і гостей на відпочинок  - в ліс до річки, на скелях полазити, а рибаків скільки  буває за сезон посидіти з вудочкою, втекти від домашніх проблем і розслабитись. А потім залишають після себе кучу сміття. Звичайно, деякі свідомі відпочиваючі забирають зі собою, що залишилося після того, як...... Як сумно було дивитися, коли після нашого прибирання знову через пару годин ,знову сміття нове, свіже. ДУЖЕ СТАЄ СУМНО. ТОМУ, ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ ДО СВІДОМОСТІ. Щоби після твого відпочинку не було гірше, ніж до твого приходу!!!. НЕ СМІТИ!!!!!!!!!!!!

    Хочемо красненько подякувати за участь у прибиранні набережної річки Південний Буг далеко не байдужих : Гуменюк Алісу, вона ,як санітар лісу винесла з ньго центнери сміття, за її слова вже всі пакети, що були вдома задіяла на сміття; подружжя Кузьміних Алла і Сергій; дівчатка Ангеліна Михальська і Гаврилюк Юля, маленька Машенька, онучка Аліси. Змалечку привчана, що смітити не можна. Дякуємо з Ольгою Сергієвною усім , хто приймав участь у цій добрій справі. Бережімо себе і навколишній світ !!!!!!

  
















 

Коментарі